El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de la reina Letícia publica un contundent missatge en contra de VOX
  • CA

Les revistes del cor van embogir quan van descobrir quin era el Twitter de la neboda de la reina Letícia. La filla de l’Érika Ortiz, que va morir el 2007, va entrar en el circ mediàtic en fer els 18 anys i des de llavors ha fet les delícies dels mitjans. I és que l’aspirant a ballarina i actriu no té pèls a la llengua… Animalista, gayfriendly i d’esquerres. Així es mostra públicament, una noia bastant malparlada amb els típics gustos dels adolescents i que es fa dir “reina dels lluentons”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla Vigo Ortiz (@carlusss_2000) el

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla Vigo Ortiz (@carlusss_2000) el

 

Sembla que no té filtre, ja que tot el que pensa ho acaba publicant a la xarxa. L’últim gest? Compartir un contundent missatge en contra de VOX. El sorprenent resultat que han aconseguit a les eleccions andaluses hauria preocupat la neboda de Letícia, i així ho ha volgut evidenciar a la xarxa. Com? Directament: “Algú em pot explicar de manera lògica què està passant en el món perquè VOX tingui cada vegada més vots?”.

 

 

Alguns dels seguidors que té a Instagram no han reaccionat bé a aquest missatge, per això. Saben que és neboda de la Reina, per la qual cosa l’han acusat de ser una “pija” i una hipòcrita. Però què té a veure una cosa amb l’altra? Carla Vigo Ortiz no ocupa cap paper dins de la Casa Reial, així que per què no pot ser sincera? 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa