El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare d’Isabel Pantoja, hospitalitzada en estat greu
  • CA

Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja, es troba ingressada a l’hospital en estat greu, com a conseqüència del delicat estat de salut en el que es troba des de fa mesos. Així ho ha anunciat Kiko Hernández a ‘Sálvame’: “Hi ha preocupació amb la mare d’Isabel Pantoja. Sabem que fa temps que no està bé, però en aquests moments hi ha especial preocupació pel seu estat de salut”, ha dit el tertulià del programa de les tardes de Telecinco, que ha afegit: “Està en un hospital i, si és veritat el que m’han dit, la situació és terrible”.

A més, Kiko Hernández ha assegurat que va ser ell qui va avisar a dos dels seus néts: Kiko Rivera i Anabel Pantoja. “Una infermera de l’hospital em va explicar la situació real, i era tan preocupant, que vaig trucar immediatament a Kiko, perquè sé que ell no té relació amb la família, i es va posar dels nervis. Esta allunyat de la família i n’és conscient, però quan el vaig trucar estava en un estudi de gravació i va sortir per intentar que li expliquessin alguna cosa”, ha relatat el tertulià.

Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja | Europa Press

“Un familiar és un familiar, i de tota la família, inclòs Kiko Rivera”, ha sentenciat Belén Esteban. “Perquè joc puc matar-me amb la meva mare, però la meva àvia és la meva àvia”, ha afegit la col·laboradora de ‘Sálvame’. I poc després, Kiko deixava anar la bomba: “També vaig haver d’avisar a Anabel, un dia abans del seu casament. Em vaig veure en l’obligació moral d’avisar a Kiko i a Anabel”.

A més, Kiko ha explicat que el DJ estava molt emprenyat: “Deia que com pot ser que li hagi passat això i no l’hagin avisat?”. Aquesta trucada de Kiko Hernández a Anabel Pantoja va ser precisament el dia abans del casament de la neboda de la cantant, que s’ha casat amb Omar Sánchez en una cerimònia civil senzilla, i només envoltats dels seus familiars més propers. La celebració serà el proper 1 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa