El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare de Nacho Palau revela com era la relació del seu fill amb Miguel Bosé: “Vivia anul·lat”
  • CA

Lola és la mare de Nacho Palau, exparella de Miguel Bosé i pare de dos dels seus quatre fills. Tot i que ni ella ni el seu fill mai havien donat una entrevista a cap mitjà de comunicació parlant de la relació i posterior separació de la parella, ara ha estat la mare de Nacho qui ha decidit parlar públicament. “Ho faig per necessitat”, ha assegurat Lola en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’.

Sense voler criticar descarnadament al cantant, Lola ha estat molt contundent: “Crec que Miguel ha fet malament les coses, separar a quatre nens que són germans… Ells tenien un projecte en comú, eren parella i volien tenir nens. No és veritat que ells no volguessin ser família, van ser com les parelles que volen adoptar a un nen i l’estimen des que el tenen”.

En aquesta línia, l’exsogra de Miguel Bosé ha defensat que “van ser una família fins que van començar a anar malament les coses entre ells. Nacho considera fills als seus quatre fills, però Miguel ha dit que no, que seus només són dos”.

A més, Lola opina que amb Miguel Bosé “no es pot parlar” perquè “podrien haver arribat a un acord, però si tu no dónes opció a que això passi, passa el que ha passat”. La mare de Nacho també ha revelat que “la relació va acabar molt malament” i que el seu fill “vivia completament anulat”.

Quan el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, ha llegit un missatge que li ha enviat algú proper al cantant i que relatava alguns detalls de com vivia la parella, Lola ha explotat: “No sé qui t’envia això però que se’n vagi a la merda. Això és mentida, qui vol ficar merda? Què aconsegueixen amb això?”

Finalment, la mare de Nacho Palau s’ha queixat que: “El meu fill no tenia capacitat de decisió i Miguel el desautoritzava en relació a l’educació dels nens”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa