El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La història del desconegut tatuatge de Fidel Albiac
  • CA

L’estiu passat, durant una de les seves intervencions en el programa ‘Lazo de Sangre’, Rocío Carrasco sorprenia en mostrar el seu tatuatge en forma d’Au Fènix, a l’altura del seu omòplat. Ara, gràcies a les imatges preses per diversos mitjans de comunicació durant la seva última escapada a la Costa Brava amb la seva dona, la revista ‘Hola’ revela una dada de Fidel Albiac, desconeguda fins avui: el dibuix que decora gran part de la seva esquena.

Malgrat l’estètica similar dels dos tatuatges, que indueixen a pensar erròniament que són iguals, els tatuatges de Carrasco i el seu marit no tenen res a veure. Segons ha pogut saber la revista del cor, Fidel porta gravat un enorme samurái, al costat d’una pagoda, que és com es coneix als temples religiosos típics a Orient. Per tant, el seu significat és completament diferent al de la cridanera Au Fènix que llueix la filla de Rocío Jurado en la seva esquena, encara que les històries tinguin una certa relació.

Tal com ha explica l’entorn de Fidel Albiac a ‘Hola’, ell sempre va voler fer-se un tatuatge. No obstant això, no va ser fins fa aproximadament tres anys quan es va animar a fer-ho. En concret, després de llicenciar-se en Dret, carrera de quatre anys que va aconseguir acabar en tres. Però el final dels seus estudis no va ser més que un pretext per a fer-se’l, ja que el dibuix té una història molt més profunda.

Relata la revista, que el samurái era el guerrer militar de l’antic imperi japonès, amb presència entre els segles X i finals del XIX. Per tant, la seva figura és símbol de lluita, força i tenacitat, que són els motius que han animat a Fidel a tatuar-se’l a l’esquena i en grans dimensions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa