La dràstica decisió de Kiko Rivera després de la polèmica amb Anabel Pantoja

El DJ decideix abandonar les xarxes socials

Kiko Rivera no va viure una nit agradable al programa ‘Viernes Deluxe’. Després de la seva entrevista amb Jorge Javier Vázquez, el DJ es va retrobar amb la seva cosina Anabel Pantoja i la veritat és que van mantenir una tens trobada que es va allargar durant més d’una hora. Va haver-hi retrets i llàgrimes. Ara, Kiko ha pres una dràstica decisió.

Les conseqüències d’aquest desacord familiar no han trigat a aparèixer i hores després de l’enfrontament, Kiko Rivera ha decidit compartir amb tots els seus seguidors la decisió que ha pres: “desaparèixer de les xarxes socials durant un temps”. Així ho ha comunicat a través d’un missatge reflectit en un post d’Instagram.

“El que vaig viure ahir va ser lamentable”, és una de les reflexions que deixa Kiko en el seu perfil d’Instagram, i afegeix que emprarà les seves forces en els seus projectes musicals, apartant els mals rotllos i l’exposició pública. “Ahir em vaig sentir incòmode”, ha dit, i ha aprofitat per a demanar disculpes si algun familiar es va sentir incòmode veient la disputa entre cosins. Kiko Rivera promet tornar quan es trobi recuperat i fort i, mentrestant, demana als seus seguidors que siguin feliços i es cuidin.

Comentaris

    Espectador 13/06/2021 1:57 pm
    Em creia que aquest era un diari que no estaba colonitzat per la espanya de la pandereta, peró veig que estava equivocat.Tots sou iguals!!
    M'importa una merda 14/06/2021 12:23 am
    M'importa una merda

Nou comentari