El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La curiosa anècdota de Bertín Osborne amb el papa Francesc
  • CA

Bertín Osborne ha visitat el plató de ‘Viva la vida’ per promocionar el seu últim disc Yo debí enamorarme de tu madre, una compilació de ranxeres amb la qual pretén torna a l’actualitat musical. Durant l’entrevista amb Emma García han fet un repàs a la seva llarga trajectòria, encara que ha estat el que ha dit sobre la seva vida privada el que més ha cridat l’atenció.

 

Fa només un parell de dies va confessar que el fill gran no ho està passant gens bé. Després d’una dura operació, estaria patint molt les conseqüències als tendons i als músculs: “La recuperació està sent molt dura. Segueix amb espasmes. Ara li està fent una teràpia perquè pugui posar-se dempeus”. Ara ha volgut afirmar que no tot és dolent, per això, ja que el nen va relacionant-se amb cada vegada més facilitat. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) el

 

I ha seguit parlant de malalties, però el que més ha sorprès és que confessés que el seu nebot pateix càncer amb només 18 anys. La situació és molt complicada, però van comptar amb un suport inesperat que els va ajudar molt. Qui? El papa Francesc. Bertín ha començat a explicar l’anècdota amb una dura afirmació, que a ell no li queia gens bé el pontífex. Però el gest que va tenir cap a la seva família va canviar radicalment la imatge que tenia d’ell.

 

Com va anar? Què va passar? Resulta que el noi té una amiga argentina que coneix el Papa i a través d’ella van poder posar-se en contacte i enviar-li una carta. El noi va escriure-li explicant-li el seu cas i va acabar ajuntant el seu telèfon. Només dos dies després, el Papa va sorprendre tothom i va trucar a casa de la família. La dona noi no va agafar el telèfon en veure un número estrany, però dos dies més tard, el Papa va tornar a insistir. 

 

 

Va ser llavors quan el nebot de Bertín va posar-se i va tenir una conversa amb el pontífex que mai no oblidarà: “És un home encantador. Un fenomeno, després d’això m’ha guanyat. El detall que ha tingut amb el meu nebot, un ni que no coneix de res… Aquesta proximitat em sembla espectacular. El va beneir per telèfon!”, ha relatat el cantant. Una curiosa història que ha deixat tothom bocabadat. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa