El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera deixa sense casa a Isabel Pantoja i l’obliga a testificar contra el seu germà
  • CA

Kiko Rivera és el protagonista de les portades de les revistes del cor d’aquest dimecres. El fill d’Isabel Pantoja ha dit prou i ha pres un parell de decisions que acabaran de trencar definitivament la relació entre ells. La primera? Posar a la venda la seva part de Cantora, la finca familiar en la qual viu la seva mare actualment.

La revista Diez Minutos explica en exclusiva que Kiko ha estat negociant amb quatre inversos diferents fins que ha trobat una empresa amb qui acabaria de tancar l’operació. Si tot surt com vol el DJ, aquesta empresa inversora construirà un gran complex hoteler en aquella part. A més a més, haurien arribat a l’acord de construir-hi un petit museu dedicat al seu pare, al torero Paquirri.

L’oferta no es queda aquí, per això. També ofereixen quedar-se tota la finca a canvi de pagar el que queda del deute de 2,6 milions d’euros que va contraure Isabel amb un banc. En cas de no acceptar l’oferta, Isabel podria arribar a perdre tota la casa. I tenint en compte que necessita els diners, el més probable és que l’aconsellin acceptar. El problema? Que es quedaria sense la casa que tant s’estima.

Aquest no és l’únic atac de Kiko a la seva mare, per això. A més a més, l’hauria citat a declarar en el judici que té pendent contra el seu tiet Agustín Pantoja. Isabel i el seu germà Agustín estan summament units, encara que Kiko acusi el tiet de ser mala persona i de fer l’impossible per separar-los. Agustín ha denunciat Kiko i aquest ha respost amb una denúncia per delictes d’estafa i apropiació indeguda segons informa Semana. Com a testimonis? Isabel Pantoja, que es veurà enmig d’un judici entre el seu germà i el seu fill.

Queda clar que Kiko veu impossible una reconciliació amb la mare, a qui ara no dubta en fer mal directament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa