El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera va portar a Isa Pantoja a un centre de salut per a saber “si havia perdut la virginitat”
  • CA

Nova notícia bomba de la família Pantoja. En ple empipament entre Kiko Rivera i Isa Pantoja, el periodista Antonio Rossi ha donat més detalls de com és la relació entre els germans. Des de ‘El Programa de Ana Rosa’, Rossi revelava més humiliacions que la família Pantoja hauria fet a Isa, i en aquest cas una del seu propi germà. “El 3 de juliol del 2021, sobre les 13:30, Kiko Rivera, acompanyat de la seva parella de llavors, obliga a Isa, que té 16 anys a anar un centre de salut“, ha començat relatant el periodista.

Seguidament, afirma: “Kiko volia saber si la seva germana havia perdut la virginitat i havia mantingut ja relacions sexuals. El van atendre, i la infermera li diu que la noia ha tingut 16 anys i que si ha mantingut relacions sexuals han estat consentides, i que no és possible realitzar cap exploració, i que la llei no permet que s’explori a ningú sense el seu consentiment”.

Antonio Rossi | Telecinco
Antonio Rossi | Telecinco

Segons el mateix relat del periodista, el DJ “entra en còlera al centre de salut, i li retreu a la infermera que la llei diu moltes coses que després la gent no compleix, i marxa molt emprenyat. De fet, queda constància de l’actitud de Kiko en aquell moment en el centre de salut“. Rossi també deixa clar que “aquest és un dels molts episodis desagradables que ha viscut Isa Pantoja”.

Davant l’estupecfació dels seus companys, Rossi ratifica el que acaba d’explicar: “Tot això va passar tal qual us ho acabo de relatar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa