El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, fill d’un amant d’Isabel Pantoja? Demanen una prova d’ADN per comprovar-ho
  • CA

La guerra familiar entre Kiko Rivera i la seva mare, la cantant Isabel Pantoja, no ha fet més que donar peu a terceres persones per revelar secrets inconfessables sobre ells. L’últim a parlar-ne ha estat Francisco Muñoz, fill del doctor personal de l’artista. La salut d’Isabel Pantoja era controlada pel doctor Cariñanos, un professional reconegut a qui li va envoltar una fama de faldiller durant molts anys. Va ser assassinat per ETA, però això no impedeix que darrerament s’hagi parlat molt sobre la relació que mantenien. S’ha arribat a assegurar que mantenien una aventura mentre Isabel sortia amb Paquirri i, fins i tot, que Kiko podria ser fill del metge i no del torero. Ara és un fill del doctor qui assegura que ha parlat amb Kiko Rivera sobre aquesta possibilitat: “Kiko s’ha posat en contacte amb mi perquè li preocupa poder ser fill del meu pare. Vol fer-se una prova d’ADN per confirmar si és cert”.

Kiko Rivera i el presumpte amant d'Isabel Pantoja, en un muntatge - Telecinco
Kiko Rivera i el presumpte amant d’Isabel Pantoja, en un muntatge / Telecinco

Una notícia que, en cas de ser certa, seria una autèntica bomba. Ho ha explicat a Socialité, que ha intentat posar-se en contacte amb Kiko. Una reportera l’enxampava pel carrer i la resposta que rebia quan aquesta li preguntava sobre el tema era molt insultant: “Ves a la merda”.

El fill biològic del metge ha revelat que Kiko li hauria demanat fer-se conjuntament una prova d’ADN per aclarir, després de molts rumors, si la seva mare va enganyar el torero: “Crec que Kiko està preocupat. Vaig tenir una conversa llarga amb ell i està tocat en molts aspectes”.

El fill biològic del doctor parla a Socialité / Telecinco

Cal recordar que aquest home va perseguir Kiko en una ocasió i va robar-li una cigarreta per fer una prova d’ADN pel seu compte. En aquella ocasió, el resultat no hauria estat concloents: “No em vaig quedar satisfet. Jo recordo que el meu pare deia que Kiko era fill seu”. En cas de confirmar-se aquesta preocupació de Kiko, suposaria un nou atac contra la seva mare, amb qui no es parla des de fa mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa