El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera sorprèn amb una confessió política: “Tenia una foto de Felipe González a la tauleta de nit”
  • CA

Kiko Rivera no ha volgut desaprofitar la seva tirada mediàtica. El fill d’Isabel Pantoja és notícia pel seu enfrontament familiar, el que provoca que el seu nou projecte professional sigui tendència. El jove ha inaugurat aquest dissabte un nou programa d’entrevistes en el seu canal de Twitch, a En casa con Kiko comptarà amb personatges coneguts a qui entrevistarà per videotrucada. El primer convidat ha estat Bertín Osborne, que ho ha donat tot en la seva conversa.

Han compartit confidències i han parlat de temes d’actualitat, com l’estrena de La isla de las tentaciones. Kiko ha sorprès assegurant que no el veu perquè li provoca “discussions innecessàries amb la dona”. Bertín era l’entrevistat, però no ha pogut evitar fer preguntes a Kiko. Per exemple, s’ha fixat en què el DJ té una foto de Paquirri a plató: “Sí que el tinc present, Bertín, cada dia. M’han passat tantes coses en aquests últims mesos que no m’haurien passat si ell visqués…”. Bertín li ha explicat anècdotes que va viure amb el seu pare, el que emocionava el fill de la Pantoja.

Kiko Rivera entrevista Bertín Osborne / Twitch

I d’aquí, a compartir anècdotes sobre política. Kiko Rivera no s’ha tallat a l’hora de reconèixer que ha estat votant del PSOE: “De petit era del PSOE perquè una amiga de la meva mare era molt del PSOE. Em va regalar un marc amb la foto de Felipe González i jo la tenia a la tauleta de nit. Li vaig preguntar a la meva mare que qui era i ella em va dir que era el meu avi perquè callés. Un dia me’l vaig trobar en un avió i vaig anar corrents a fer-li una abraçada mentre li cridava avi”.

La conversa ha tingut molt bona acollida entre els seguidors del DJ, que ja esperen amb ganes l’entrevista de la setmana vinent a Jorge Javier Vázquez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa