El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren fotos i el preu del lloguer de la nova casa de Kiko Rivera
  • CA

Kiko Rivera i Irene Rosales han decidit canviar de casa sense moure’s lluny de Castilleja de la Cuesta, la zona de Sevilla en la que vivien fins ara. El seu objectiu era trobar una casa amb jardí i piscina per tenir més espai, encara que finalment han escollit un immoble sense cap d’aquestes dues coses. El fill d’Isabel Pantoja i la tertuliana de televisió han trobat una casa de 330 metres quadrats distribuïts en quatre habitacions que els ha enamorat. No tenen zona de jardí, però sí unes terrasses molt àmplies i garatge propi. La revista Semana ha sabut en exclusiva quant pagaran de lloguer, una xifra relativament baixa tenint en compte les característiques: 1.300 € al mes. Ha estat Europa Press, en canvi, qui ha filtrat la primera foto de la façana de la finca.

Foto de la nova casa de Kiko Rivera i Irene Rosales / Europa Press

Cal recordar que Irene ha deixat el seu lloc de feina a Viva la vida, el programa del cor dels caps de setmana de Telecinco, perquè considerava que no li compensava el que guanyava perquè rebia moltíssimes crítiques. Ella sense feina i Kiko ingressant només les nits en les que fa de DJ, la seva economia no travessa un moment gaire bo. Estan esperant a què es resolgui la denúncia contra la mare, a qui acusa d’haver-li estafat part de l’herència del pare. A més a més, tenen pendent la venda de la casa familiar, de Cantora, la que podria omplir les butxaques de Kiko gràcies a la part proporcional que té.

De moment estan acabant el traslladat a la casa nova, un immoble del que Kiko ja ha compartit algunes fotografies. La primera, d’una de les terrasses que aprofita per entrenar. I l’altra, de la decoració del seu despatx nou, el que ha omplert dels reconeixements a la seva carrera musical.

Kiko Rivera mostra com ha decorat el seu despatx nou / Instagram

De ben segur que la parella comença a publicar fotografies de l’interior ben aviat, un cop tinguin tots els mobles i la decoració col·locada al seu lloc. No poden estar més contents amb aquesta novetat, un canvi de casa que esperen que els ajudi a superar els problemes familiars que els persegueixen des de fa un any. Tampoc no és bo que aquestes últimes setmanes hagin assenyalat Kiko com a infidel des de Sálvame, una acusació molt greu que ell ha negat amb contundència. Irene Rosales no s’ha pronunciat sobre el tema, però sembla que de moment creu la versió del seu marit i esperarà a la publicació de les proves que tingui el programa per opinar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa