El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen Kiko Rivera d’haver estat infidel a Irene Rosales
  • CA

Kiko Rivera torna a estar a l’ull de l’huracà. El DJ, conegut per ser el fill d’Isabel Pantoja i Paquirri, és protagonista de l’actualitat de la premsa del cor per una acusació feta a Sálvame. Asseguren que l’han enxampat sent infidel a la seva dona, Irene Rosales, unes banyes que podrien posar fi al seu matrimoni. Cal recordar que Irene ja va perdonar una infidelitat de Kiko, un moment molt dur en la seva relació de la que van fer la promesa de no tornar a perdonar cap error.

El periodista Kike Calleja revelava en directe que Kiko hauria tingut una trobada amb una dona morena, amb qui se l’hauria vist als afores de Sevilla. Junts haurien anat a un club: “Va estar molt tendre amb aquesta noia. Petons al coll, a la boca i tots dos amb molta complicitat. Si Irene s’assabenta de la companyia de Kiko de camí al seu concert, tindrien una gran discussió”, treu a la llum un testimoni que hauria estat present en aquella discoteca. Poc després, el mateix Kiko Rivera enviava un missatge en el que desmentia ser ell. El seu amic Rafa Mora el defensava: “Kiko està molt enamorat d’Irene”.

Kiko ha desmentit que això sigui cert, però el dubte i el rumor ja s’han escampat. La seva fidelitat torna a estar en entredit i cada vegada són més els testimonis que asseguren haver-lo vist amb una altra dona. Fa unes setmanes, de fet, la periodista Lydia Lozano assegurava públicament que fonts properes a la parella li deien que Kiko i Irene travessen una crisi molt greu. El DJ ho tornava a desmentir, però la seva dona encara no s’ha pronunciat al respecte i, de fet, fa molt que no se la veu públicament. Un dubte que col·loca la parella en el centre de la diana i que els envolta d’encara més expectació mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa