Prova d’ADN a Telecinco: “Kiko Rivera podria no ser fill de Paquirri”

La cadena s'ha fet ressò de la teoria que Kiko seria fruit d'una aventura d'Isabel Pantoja amb el seu metge personal

Kiko Rivera i Isabel Pantoja han estat els protagonistes indiscutibles del cap de setmana. Divendres Telecinco emetia un programa especial per analitzar el testament de Paquirri després que Kiko acusés la mare de no complir amb les seves últimes voluntats. Dissabte van parlar-ne extensament a SocialitéViva la vida i també en el Deluxe. Però és que diumenge van tornar a analitzar-ho tot. El programa de María Patiño ha volgut estirar el xiclet d’una manera molt cruel, centrant-se en la sospita que Kiko Rivera podria no ser fill del conegut torero.

Sempre s’ha dit que és l’únic fill que no s’assembla en res a ell, una possibilitat de la qual s’ha parlat molt a Twitter aquests últims dies. De fet, s’ha fet viral el muntatge de dues fotos que comparen Kiko amb Antonio Muñoz, el metge personal d’Isabel Pantoja. Per què? En assemblar-se molt físicament. Ha enganyat Pantoja amb el parentesc del seu fill? És, en realitat, fruit d’una aventura?

Kiko Rivera i el metge personal de la mare   Telecinco

Kiko Rivera i el metge personal de la mare / Telecinco

Es tracta d’una teoria esbojarrada, sí, però Socialité ha volgut treure’n suc. Un dels fills biològics del doctor ho sospitava, tenint en compte la similitud física. Van coincidir a Manchester durant un partit de futbol, el que va aprofitar per recollir una mostra: “Kiko es va fumar una cigarreta i vaig agafar la burilla. Li vaig fer la prova d’ADN perquè estava obsessionat amb la idea que pogués ser el meu germà. Deu dies després em van donar el resultat”.

Analitzen la prova d'ADN de Kiko Rivera   Telecinco

Analitzen la prova d’ADN de Kiko Rivera / Telecinco

El programa no feia més que repetir que tenien les proves i que sabien si Kiko era fill de Paquirri o no. Finalment, llegien en directe el contingut de l’informe: “La prova és negativa. Kiko no és fill del metge”. Tant espectacle i estirar una sospita per a res. 

Nou comentari