El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, denunciat pels veïns: “Ens deu més de 30.000 €”
  • CA

Kiko Rivera es troba en un moment molt complicat. Barallat amb la seva mare, el DJ és notícia dia sí dia pels conflictes familiars però també pels deutes que acumula des de fa anys. Fa un parell de setmanes va concedir una entrevista molt controvertida en el Deluxe en la qual va acabar confessant que està travessant una depressió.

Una de les seves majors preocupacions són els diners que deu, especialment per culpa d’un loft a la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes. L’immoble li estava generant moltíssimes despeses, per la qual cosa va posar-lo a la venda. Hauria estat llavors quan Isabel Pantoja li hauria dit que ella li pagaria la hipoteca perquè no se’n desfés. El problema? Que mai va veure aquells diners i que, poc després, uns okupes van fer-se amb el pis i van destrossar les instal·lacions de la casa fins que els van fer fora amb una ordre judicial. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tranquilos…volverá mi mejor versión?? Buenos días familia os ??

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

 

El Español explica avui que Kiko va demanar una hipoteca de 338.000 €, el que se suma a uns impagaments que ja existien d’abans. Un dels veïns, de fet, assegura que l’agència va enganyar el DJ: “No li van dir que havia de pagar 8.000 € extres”. 

A tots aquests deutes s’han de sumar els cobros de la comunitat, els quals no estaria pagant. Això ha provocat una autèntica guerra amb els veïns, que el deixen verd públicament: “Són ja molts anys i hem tingut problemes seriosos de liquiditat. Que no pagui ell significa que la resta hem de pagar el que falta. Kiko té un deute amb nosaltres de més de 30.000 €. Volem que se sàpiga aquesta situació públicament per veure si així aconseguim cobrar el que ens deu”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa