Kiko Rivera demandarà la seva mare, Isabel Pantoja

"Si no es posen en contacte amb ell per a arreglar els problemes arribarà fins al final i si és la via judicial, doncs serà la via judicial", assegura el seu amic Rafa Mora

Cada dia una notícia nova en la guerra del clan Pantoja. L’última bomba és que Kiko Rivera hauria decidit demandar la seva mare, Isabel Pantoja, segons assegura el programa ‘Sálvame’. El DJ ha acusat la cantant d’enganyar-lo, també de robar-li i afirma que ha descobert que porta hipotecat des que és un nadó. Tot i que el serial va començar amb la polèmica herència del pare de Kiko, el torero Paquirri, ell deixa clar que no vol heretar res, només vol evitar problemes i que les seves filles heretin problemes que no són seus.

Tot i això, i a l’espera que Isabel Pantoja faci un pas, sembla que el DJ ja ha pres una decisió: “Kiko Rivera ha dit que denunciarà a la seva mare sí o sí, ho ha dit per telèfon ell mateix a un col·laborador d’aquest programa”, anunciava Kiko Hernández. Rafa Mora és íntim amic de Kiko Rivera i assegurava que el seu amic, en el conflicte amb la seva mare, “arribarà fins al final emportant-se per davant a qui sigui”. No obstant això, també apuntava que la situació és “molt dura” per a ell perquè malgrat tot de qui es parla i per qui s’ha sentit enganyat és per la seva mare.

No obstant això, la seva decisió és clara: “Si no es posen en contacte amb ell per a arreglar els problemes arribarà fins al final i si és la via judicial, doncs serà la via judicial”. Kiko no ha posat una data, però Rafa creu que en el fons espera que Isabel “faci un pas i intenti arreglar les coses”.

Nou comentari