El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, insultat per la germana i el cunyat: “Mala persona i consentit”
  • CA

Kiko Rivera es troba en la diana mediàtica. Els mitjans parlaven d’una presumpta reconciliació entre ell i la mare, però sembla que la situació segueix lluny de solucionar-se. El DJ tampoc no perdona a la germana, a Isa Pantoja, a qui va deixar verda en una entrevista al Deluxe summament explosiva. Ella ja l’ha respost, tot deixant caure que s’està plantejant demandar-lo per tot el que va dir sobre ella. L’últim a pronunciar-se ha estat Asraf Bueno, el promès de l’Isa, que s’ha defensat alhora que ha criticat el cunyat: “Que una persona en la que confies, a qui expliques les teves coses i els teus problemes, ho faci servir per explicar mentides… em sembla de molt mala persona. El problema és que Kiko es creu que la gent és com ell”.

El jove assegura que ha demanat explicacions a Kiko per tot el que va arribar a dir: “Tu creus que es pot parlar així d’una persona? Ja es veurà que es fa al respecte, però no pot fer el que li doni la gana d’aquesta manera”, diu en una clara referència a una possible demanda. La pau és molt lluny d’arribar a la casa familiar dels Pantoja. Kiko segueix rebent de part de la mare, la germana i ara també el cunyat: “Kiko és un nen consentit”.

Asraf Bueno i Isa Pantoja a televisió / Telecinco

La parella segueix molt unida, també a televisió on sempre intenten defensar-se l’un a l’altre. Kiko Rivera no té amics a la família, això queda clar, tenint en compte com s’estan dient de tot públicament. Aquestes darreres declaracions del cunyat no ajudaran a un possible apropament entre Kiko i Isa o entre Kiko i la mare, que segueix patint en veure els fills cada vegada més distanciats. La premsa segueix a sobre de totes les novetats en aquesta història, la que no fa més que deixar un titular escandalós rere un altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa