El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Descobert el destí exòtic que ha escollit Kiko Matamoros per a les vacances
  • CA

Després d’un parell de setmanes d’incertesa i molts rumors, finalment s’ha revelat on han passat les vacances Kiko Matamoros i la seva xicota, Marta López Álamo. El col·laborador de Sálvame i la influencer han tornat a la feina i, amb això, han decidit vendre un reportatge en exclusiva a la revista Lecturas per recuperar part dels diners que s’han gastat aquestes vacances. El destí? Àfrica.

La parella explica que aquest tour pel país africà els ha “canviat la vida”, ja que han estat uns dies intensos en els que s’han redescobert a si mateixos: “Hem posat ordre en una de les nostres etapes professionals més convulses. Va haver-hi un moment en el que em costava anar a treballar i no va ser gens fàcil. Vaig haver de deixar d’anar a treballar al Deluxe perquè allà s’han donat situacions extremes, confrontacions desiguals i crec que poc constructives. Vam decidir fer les maletes i marxar lluny per tenir espai i poder meditar sobre el futur“, reconeix Kiko.

La parella parla del viatge a Lecturas

Una aventura africana en la que haurien gaudit de paisatges increïbles, safaris, platges d’aigües cristal·lines i nits d’oci. Tot, mentre meditaven sobre el moment complicat que travessen. Pel que deixen caure en l’entrevista, haurien arribat a la conclusió que una de les solucions possibles seria viure en un altre país: “Tenim plans per marxar a viure fora d’Espanya“.

“Tornada a l’escola, de moment. S’han acabat les millors vacances de la meva vida. No ha faltat de res, fins i tot una mica de jazz”, escriu el tertulià a Instagram. La tornada a Sálvame no ha estat pas tranquil·la, uns problemes a la feina que podrien donar-li ales per marxar com més aviat millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa