El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros revela el que costa el seu viatge a Àfrica amb Marta López
  • CA

Fa uns dies ‘Sálvame’ es va posar en contacte amb Eduardo García, de ‘The African Experiences’, per a saber quant li han pogut costar a Kiko Matamoros i Marta López les seves vacances a Àfrica, i ha fet una simulació amb allotjaments de luxe amb els quals acostumen a treballar i vols en business.

Tot un inclòs a Àfrica no té res a veure amb un al Carib, “aquí és esmorzar, menjar i sopar, més totes les begudes, a més dels safaris i excursions que es fan”. I el preu podria ser d’uns 52.000 euros.

Després d’escoltar aquesta explosiva xifra, Kiko Matamoros ha dit al programa de les tardes de Telecinco que qui estigui interessada a fer aquest viatge, que busqui i que compari preus, “em sembla exagerat”, ha assegurat, i ha donat algun consell: “Si ets mig llest, pots comprar algun bitllet d’última hora a primera classe per 500 euros”.

Realment, Kiko Matamoros ha passat unes vacances de somni amb Marta López: durant 15 dies, la parella ha estat a Sud-àfrica, Zimbawe, Botswana i Namíbia. Amb guies, excursions, creuers, allotjaments de luxe…, “un viatge meravellós”, ha assegurat.

“Si ho haguéssim pagat nosaltres, el preu rondaria els 30.000 euros“, ha assegurat, però gràcies a Marta López, per intercanvi publicitari, només han tingut una despesa de la seva butxaca de 4.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa