El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros reapareix després de superar el coronavirus: “Vaig començar molt malament”
  • CA

Kiko Matamoros ha tornat aquest dimarts al plató del programa ‘Sálvame’ després de haver superat el coronavirus. I el tertulià del programa de les tardes de Telecinco ha volgut compartir amb els seus companys i amb els espectadors com es troba i com va viure la malaltia. “Estic estupendament. Dins de com de molest pot ser el procés, la veritat és que bé”, s’ha sincerat amb la presentadora Paz Padilla, que també ha passat recentment la covid-19.

“Vaig començar molt malament molt ràpid amb símptomes durs, i amb dolor al pit“, ha recordat el tertulià, que ha passat la malaltia tancat a casa amb la seva parella, Marta López. A més, ha relatat que va ser precisament en aquest moment quan va recordar el contingut d’un article que havia llegit setmanes abans i no va dubtar a posar-se en contacte amb el seu metge de confiança.

El doctor li va recomanar seguir un tractament d’azitromicina i antihistamínics: “Gràcies a això em van desaparèixer gairebé tots els símptomes en un dia i mig, i el que he tingut després ha estat cansament, dolor muscular…”. Finalment, Matamoros ha volgut enviar un missatge d’agraïments a tots els metges de família: “Crec que pot salvar moltes vides”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa