El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros, operat d’urgència per culpa d’un company de ‘Sálvame’
  • CA

Kiko Matamoros ha hagut de ser operat d’urgència. Ell mateix ho ha explicat a ‘Sálvame’, sorprenent els seus companys perquè no sabien res: “Em van haver d’intervenir aquest dilluns perquè tenia una obstrucció al conducte biliar, amb un càlcul que va sortir de la vesícula”. 

El col·laborador va culpar directament al programa, ja que va tenir aquest problema de salut per culpa d’haver menjat un bistec tàrtar cuinat pel seu company Kiko Hernández durant ‘La última cena’. Com? “El bistec tàrtar que vas fer era una bomba. Me’l vaig menjar per donar-li en la boca a tots els que deien que estava dolent i vaig acabar a urgències diumenge a la nit”. 

“Em va produir una descàrrega de bilis i se’m va obstruir el conducte biliar”, explicava mentre Kiko Hernández no donava crèdit i reia sense parar. Un incident que podria haver estat molt greu, per la qual cosa Carlota Corredera li preguntava si s’estava plantejant denunciar el company: “M’ho estic pensant, però en tot cas demandaria el programa i no a Kiko”. 

Kiko Matamoros, operat d’urgència / Telecinco

Unes declaracions que molts es prenien en broma, però que espantaven els seus seguidors perquè vulguis que no ha estat una intervenció quirúrgica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa