Surt a la llum per què Kiko Hernández i Kiko Matamoros van estar quatre anys sense parlar-se

El distanciament dels tertulians de televisió va tenir un motiu sorprenent que no se sabia fins ara

Kiko Matamoros i Kiko Hernández són dos dels col·laboradors amb més pes a Sálvame. Aquests últims mesos s’han unit molt i formen un equip amb molta complicitat i confiança, però aquesta bona sintonia no ha estat constant. De fet, van estar més de quatre anys sense parlar-se. Cotilleo ha descobert què va passar entre ells el 2003, què va ser tan greu com per distanciar-los fins al 2007.

Tot hauria començat amb l’entrada de Kiko Matamoros a GH VIP. No va ser concursant molt de temps, ja que va abandonar el reality poques setmanes després. Kiko Hernández el va acusar públicament d’haver marxat per por a què la dona el fos infidel durant la seva absència. Aquella acusació no va fer gens de gràcia a Matamoros, que va dir-li de tot a televisió. Molts recorden la forta discussió que van protagonitzar al plató d’A tu lado, una esbroncada fortíssima que els va acabar de separar del tot.

El temps va passar i anys després van tornar a coincidir a televisió. Convertits en companys de Sálvame el 2009, semblava que tornaven a tenir bona relació. Ara bé, no tot era de color rosa. De fet, en un dels primers polígrafs de Kiko Matamoros, deixava clar que no considerava que Kiko Hernández fos un amic. Aquest lleig va fer molt de mal al seu company, que va deixar clar que estava molest i molt sorprès: “Passem molt de temps fora de càmera, però ara veig què opina de debò”.

Kiko Hernández i Kiko Matamoros, junts a plató / Telecinco

La relació entre ells ha estat una muntanya russa i l’amistat ha anat variant al llarg dels anys. Sembla que ara han aconseguit deixar totes les polèmiques enrere, però caldrà esperar per veure quant de temps duren sense barallar-se.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 16/08/2021 1:09 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari