Els col·laboradors de ‘Sálvame’ es diuen de tot: “Inculta, obscena, grassa”

Kiko Matamoros es va quedar a gust a l’entrevista que ha concedit des de l’hospital. Va criticar els seus companys de programa amb molta contundència, ja que té clar que li tenen enveja i que per això l’odien. Una de les companyes que més va rebre va ser Anabel Pantoja, amb qui mai no ha tingut molt bona relació. Després d’uns dies en silenci, la col·laboradora ha acudit a ‘Sálvame’ per respondre les seves dures acusacions. 

Què va dir Matamoros? La va acusar de parlar sense saber i de ser una inculta: “El seu problema és la falta d’informació. L’audiència es mereix una mica de respecte i, per tant, el seu silenci. Estic indignat amb què gent d’un nivell totalment nul parli. Que es quedi amb Maluma i els culs grassos d’Instagram. És una criatura obscena. La seva millor virtut és deglutir quantitats ingents de menjar i atendre la xarxa des de plató. És un fenomen social amb un reconeixement impropi per la seva escandalosa falta de formació i la gràcia per als amants de la caspa”.

Anabel Pantoja i Kiko Matamoros a 'Sálvame'   Telecinco

Anabel Pantoja i Kiko Matamoros a ‘Sálvame’ / Telecinco

Unes paraules lletges, cruels i fora de to que han afectat molt la seva companya: “Respecto l’opinió de tots, però ho passo molt malament amb el tema del menjar. Tinc un problema i és que sempre tinc gana. Jo des d’aquí només li desitjo que tingui molta salut perquè gaudeixi d’aquesta èpica tan maca que està tenint amb la seva parella. Jo visc la meva vida dignament i em guanyo la vida com puc. Crec que no cometo cap delicte per ensenyar el meu cul gran, el que tenen la majoria de persones amb trastorns alimentaris Ves amb compte amb les teves paraules, fes el teu camí i les teves exclusives parlant de la teva exdona o els teus fills. Jo em quedaré a les Canàries menjant xocolata i ensenyant el meu cul”. 

La relació entre ells no pot estar més trencada i malmesa.

 

Nou comentari