Kiko Hernández sorprèn amb una confessió íntima: “Sóc asexual”

Els col·laboradors de Sálvame parlen obertament de la seva vida íntima, conscients que s’han convertit en personatges de l’actualitat de la premsa del cor. L’únic d’ells que mai no ha volgut parlar sobre el tema ha estat Kiko Hernández, el que envolta la seva vida amorosa de molta curiositat i expectació. Aquest dijous han volgut interrogar-lo en directe, el que ha acabat amb una confessió molt sorprenent que ha generat molts comentaris.

Estaven comentant la infidelitat de Tom a MelyssaLa isla de las tentaciones quan Kiko reconeixia que mai no perdonaria un engany. Això donava peu, com dèiem, a què li preguntessin si tenia parella actualment. La seva resposta no ho podia deixar més clar: “Jo sóc tancat i, a més a més, asexual. Sóc asexual total. Que passa alguna cosa? Doncs ha passat. Però que no tinc cap complex ni res. Ara farà quatre anys que no tinc relacions sexuals, però és que no em ve de gust. Si em vingués de gust, ho faria, eh? L’única preocupació que tinc ara mateix és perdre els 3 kg que he engreixat durant les vacances”.

Una de les seves companyes, atònita davant aquesta confessió, li feia una pregunta massa picant sense pensar-s’ho: “Però… tu sol tampoc?”, deia fent referència a la masturbació. Kiko Hernández, escandalitzat, li retreia que li hagués preguntat allò en directe: “Això és una vulgaritat. Mira que ets grollera, filla meva…”.

Kiko Hernández a 'Sálvame'   Telecinco

Kiko Hernández a Sálvame / Telecinco

Davant la insistència de Jorge Javier i la resta de col·laboradors, Kiko tornava a deixar clar que no li agrada parlar d’aquests temes tan íntims: “Hi ha parcel·les que m’agrada reservar. Tots tenim alguna cosa a ocultar, però tampoc no hi ha res que em preocupi si acaba sortint”. 

Nou comentari