El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denuncien Kiko Hernández per assetjament i demanen ordre d’allunyament
  • CA

Kiko Hernández va desaparèixer de televisió fa un parell de setmanes, quan va confessar que necessitava fer teràpia per poder recuperar-se del mal moment que travessa. Les morts de la seva companya de Sálvame, Mila Ximénez, i d’una amiga molt propera el van obligar a parar: “No puc més i he rebentat”. Des de llavors que no se sap res més d’ell, més enllà de l’última polèmica que l’envolta. El Español assegura avui que han demanat el col·laborador per presumpte assetjament telefònic i que, per aquest motiu, volen interposar contra ell una ordre d’allunyament. I qui hi ha darrere d’aquesta demanda? Liberto López de la Franca, historiador i exconcursant del reality de Telecinco el 2011, Acorralados. Quan va acabar el concurs, Liberto va demandar Kiko Hernández per intromissió il·legítima en el seu dret de l’honor i la pròpia imatge. Li reclamava 15.000 €, però la demanda va arxivar-se. Ara, 10 anys després, hauria interposat una nova denúncia contra ell per presumpte assetjament telefònic i per fer servir la seva imatge sense permís: “He sol·licitat una ordre d’allunyament i li he posat una demanda”.

Però què ha passat des de llavors? Segons explica Liberto, quan va saber-se que el jutge havia arxivat la causa entre ells, Kiko li hauria enviat un missatge molt desagradable per Whatsapp: “Temps després, em va enviar un altre missatge en el que em deia que ara que he perdut el judici hauré de pagar les despeses. Que m’enviï aquest tipus de missatge suposa un assetjament telefònic i fa que hagi trencat els límits processals en posar-se en contacte amb mi. He interposat una demanda i ara haurà de ser el jutge qui es pronunciï. Jo no vull tornar a veure aquest senyor”.

Liberto López de la Franca, en una imatge d‘Acorralados el 2011 / Telecinco

Molts es pregunten per què va trigar tant de temps en denunciar-lo, ja que no va fer-ho tot just va acabar el concurs. Ell ho justifica: “El problema era que si el denunciava per criticar-me a plató, també havia de demandar a la cadena per permetre-ho i, per tant, em quedava sense feina”. Liberto deixa clar que la guerra entre ells no ha acabat i que no descansarà fins que un jutge castigui Kiko per criticar-lo i per no deixar-lo en pau tants anys després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa