El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández embogeix contra Carmen Borrego: “Mentidera, fas fàstic”
  • CA

L’entrevista de Terelu Campos i Carmen Borrego del cap de setmana ha generat moltes reaccions. Una de les més incendiàries la protagonitza Kiko Hernández, que ha carregat contra les filles de María Teresa d’una manera fulminant.

La principal perjudicada ha estat Carmen, a qui ha acusat de mentir compulsivament: “A partir d’ara li diré la mentidera. Ara diu que fa temps que l’humilio? Aquesta mai no ha estat la meva intenció. Si hagués volgut humiliar-la, ho hauria fet ensenyant totes les converses que hem tingut”. Assegura que sí que han parlat recentment, encara que ella ho negui, i ha aportat proves per demostrar-ho.

Aquests dies han estat molt complicats per a la família Campos, una etapa difícil en la qual Kiko considera que Carmen no ha estat a l’altura: “Mai no havia vist tanta soledat. Vens la teva mare per dos euros. Jo li tinc molt més respecte que tu”. 

Kiko Hernández a Sálvame / Telecinco

“Ets una mentidera. Ara em critiques, però fa un parell de dies m’havies convidat a dinar a casa. Quin fàstic, fas fàstic. Com pots ser tan mentidera?”, afegia indignat. Una relació d’amistat trencada que deixa les Campos encara més soles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa