El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández, contra Antonio David Flores: “Me n’alegro de no ser el seu company”
  • CA

L’emissió de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco està deixant moltes reaccions i confessions. L’última ha estat la de Kiko Hernández, col·laborador de ‘Sálvame’ i excompany de programa d’Antonio David Flores, qui en veure els episodis 2 i 3 ha estat molt contundent. De fet, els col·laboradors que hi havia al plató no donaven crèdit a les duríssimes paraules de Rocío Carrasco narrant els moments que va passar al costat d’Antonio David en la dècada dels 90 i que van marcar la seva vida per sempre.

Kiko Hernández s’ha mostrat totalment desolat per les paraules de la filla de Rocío Jurado i fins i tot ha arribat a assegurar que “sent ganes de vomitar escoltant el seu relat“. El col·laborador ha estat categòric a l’hora de donar la seva opinió sobre la història que té en suspens a tothom: “Sabia que ho passaria malament però m’ha semblat tot molt desagradable (…) Escoltant el tracte que li donava Antonio David a Rocío em fan venir ganes fins de vomitar, se m’ha posat mal cos (…)”.

En aquesta linia, ha afegit: “Jo crec que aquesta dona ha patit un maltractament de manual, qui no ho vulgui veure allà ell amb la seva consciència i les seves limitacions perquè no hi ha cap dubte del que ha patit aquesta dona i he de dir que me n’alegro de no ser company d’Antonio David Flores, me n’alegro no saps quant i no saps com, seria incapaç de trepitjar un plató de televisió on estigui ell, incapaç”.

Kiko Hernández demana perdó a Rocío Carrasco

A més, Kiko Hernández ha entonat el mea culpa i ha reconegut que té ganes de demanar-li perdó a Rocío Carrasco per haver-li dit ‘mala mare’ per no entendre les absències de Rocío amb els seus fills: “Li demano disculpes a Rocío Carrasco per haver parlat d’ella com a mare, els seus fills ara no ho veuen perquè estan plens de verí, però quan passi el temps veuran l’amor amb el qual parla la seva mare d’ells”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa