Embaràs sorpresa: Katy Perry i Orlando Bloom seran pares

Katy Perry ha aprofitat l’estrena del seu nou videoclip per treure a la llum que està embarassada. La cantant ha deixat els seguidors amb la boca oberta en aparèixer amb un estat molt avançat. Com ha pogut amagar aquesta gran panxa durant tants mesos? Aquest estiu es convertirà en mare per primer cop de la mà d’Orlando Bloom, amb qui surt des de fa tres anys. 

La cantant i l’actor van sorprendre amb una relació que també havien mantingut en secret durant bastant de temps. Ara es preparen per fer un pas molt important, convertir-se en pares del seu primer fill en comú. Orlando ja és pare d’un fill de 9 anys, fruit del matrimoni amb Miranda Kerr.

A ‘Never worn white’ Perry fa gala de panxeta amb un vestit blanc vaporós. Poc després de l’estrena mundial del videoclip, ha respost les preguntes i les milers de felicitacions: “Probablement aquest és el secret que més temps he hagut de guardar. Aquest estiu passaran moltes coses. Donaré a llum literalment i també en sentit figurat, perquè arribarà una cosa que heu esperat durant molt de temps. Orlando i jo estem molt emocionats per aquest bebè. Amb l’embaràs m’ha entrat desig pel menjar picant…”. 

Katy Perry revela que està embarassada   Youtube

Katy Perry revela que està embarassada / Youtube

El mes passat van anunciar el seu compromís, a més a més, així que sembla que hi haurà boda després del naixement del fill. Tenint en compte l’hermetisme que han mantingut des del principi de la relació, és improbable que comparteixin moltes fotos de la cerimònia. De moment no han dit si esperen un nen o una nena ni els noms que tenen previstos. 

Nou comentari