Kate Middleton recicla vestit, però es gasta 15.000 € en joies

El príncep GuillemKate Middleton han presidit la cerimònia dels BAFTA, els premis del cine britànic. El matrimoni reial ha complert amb el protocol d’enguany, que demanava als convidats que lluïssin vestits antics per tal de fer una crida a favor del medi ambient i en contra de la contaminació -també en el sistema tèxtil-. 

La duquessa de Cambridge ha acaparat totes les mirades de nou, ja que les revistes de moda tenien molta curiositat per veure quin disseny escollia per una cita tan important. Finalment era Alexander McQueen el dissenyador que veia com Kate confiava de nou en ell. Es tracta d’un model que va estrenar el 2012 durant la seva visita a Malàisia, fet a mida i amb reminiscències a un vestit que va dur Lady Di.

Kate Middleton, als BAFTA   Europa Press

Kate Middleton, als BAFTA / Europa Press

D’inspiració oriental, amb escot quadrat i màniga curta. Fons blanc i detalls florals en daurat, un brodat molt maco que va encantar llavors i que segueix entusiasmant actualment. En aquesta ocasió l’ha combinat amb uns complements nous, per això, que són el que més ha cridat l’atenció: un clutch daurat de brillants amb les sabates a joc. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This evening, The Duke and Duchess of Cambridge attended the @bafta Awards ? The Duke is President of BAFTA, with 2020 marking the 10th year of his presidency. During the ceremony, The Duke presented film producer Kathleen Kennedy with the Fellowship, BAFTA’s highest accolade. After the ceremony, The Duke and Duchess met the winners of the 27 awards categories, including Renée Zellweger who won the award for Leading Actress. The Duke and Duchess also met Micheal Ward, the winner of the #EERisingStar Award, alongside his fellow nominees. Congratulations to all the winners at the 2020 British Academy Film Awards! #EEBAFTAs

Una publicación compartida de Kensington Palace (@kensingtonroyal) el

 

Tots els diners que s’ha estalviat en el vestit, per això, els ha gastat en les joies. I és que s’ha deixat gairebé 15.000 €. Una autèntica barbaritat, sí, que s’explica perquè només el collar de triple penjoll costa ja 9.000 €, als quals s’han de sumar una mica més dels 5.000 € més que valen les arracades. Són peces exclusives elaborades en or groc i perles, materials cars creats per una marca summament cara. L’hem vist felicitant els guanyadors dels premis, el que ha quedat en un segon pla. 

Kate Middleton felicita els guanyadors dels BAFTA   Europa Press

Europa Press

Una cerimònia presidida pels ducs de Cambridge, que han tornat a complir amb la tradició.

Nou comentari