El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kate Middleton recicla vestit, però es gasta 15.000 € en joies
  • CA

El príncep GuillemKate Middleton han presidit la cerimònia dels BAFTA, els premis del cine britànic. El matrimoni reial ha complert amb el protocol d’enguany, que demanava als convidats que lluïssin vestits antics per tal de fer una crida a favor del medi ambient i en contra de la contaminació -també en el sistema tèxtil-. 

La duquessa de Cambridge ha acaparat totes les mirades de nou, ja que les revistes de moda tenien molta curiositat per veure quin disseny escollia per una cita tan important. Finalment era Alexander McQueen el dissenyador que veia com Kate confiava de nou en ell. Es tracta d’un model que va estrenar el 2012 durant la seva visita a Malàisia, fet a mida i amb reminiscències a un vestit que va dur Lady Di.

Kate Middleton, als BAFTA Europa Press

Kate Middleton, als BAFTA / Europa Press

D’inspiració oriental, amb escot quadrat i màniga curta. Fons blanc i detalls florals en daurat, un brodat molt maco que va encantar llavors i que segueix entusiasmant actualment. En aquesta ocasió l’ha combinat amb uns complements nous, per això, que són el que més ha cridat l’atenció: un clutch daurat de brillants amb les sabates a joc. 

 

Tots els diners que s’ha estalviat en el vestit, per això, els ha gastat en les joies. I és que s’ha deixat gairebé 15.000 €. Una autèntica barbaritat, sí, que s’explica perquè només el collar de triple penjoll costa ja 9.000 €, als quals s’han de sumar una mica més dels 5.000 € més que valen les arracades. Són peces exclusives elaborades en or groc i perles, materials cars creats per una marca summament cara. L’hem vist felicitant els guanyadors dels premis, el que ha quedat en un segon pla. 

Kate Middleton felicita els guanyadors dels BAFTA Europa Press

Europa Press

Una cerimònia presidida pels ducs de Cambridge, que han tornat a complir amb la tradició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa