El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano dona medul·la òssia a la germana, malalta de leucèmia
  • CA

Karlos Arguiñano ha rebut un premi a la seva trajectòria i, per tal d’agrair el suport, ha concedit una entrevista a la revista Pronto en la que ha acabat obrint-se sobre la seva vida privada. El cuiner basc acaba de fer 73 anys, però encara veu molt lluny la seva jubilació. Es troba bé de salut, tal com reconeix, fins al punt que ha volgut ajudar una de les seves germanes en un moment complicat. Loinaz Arguiñano té leucèmia i necessitava una donació de medul·la, la que ha rebut del seu germà Karlos: “Aquesta setmana li he donat medul·la a la meva germana. Ho vaig fer fa 15 anys, però ara ha empitjorat i ha tingut una decaiguda… Per tal de poder donar et fan un munt d’anàlisi i el metge em va dir que seguís fent la vida que faig perquè estic “de p… mare”. I això gràcies a l’estil de vida i l’alimentació.

Karlos ha volgut ajudar la germana en part del seu tractament, un gest molt noble amb el que intenta posar el seu granet de sorra per fer la vida de la germana més còmoda. La situació familiar dels Arguiñano no és fàcil, però una vegada més han tornat a demostrar que són una pinya i que estan molt units. El cuiner, que aquestes últimes setmanes ha reconegut que ho van passar molt malament en el confinament, recalca que la seva dona ha estat mesos sense sortir de casa per por: “Ha estat molt atabalada perquè tenim set fills i onze nets, així que tenim molta gent que ens preocupa. Ella temia que es contagiessin, és clar. Tot això se’ns està fent llarguíssim… Aquesta història està sent dura de debò i ella no ha volgut sortir de casa per pena”.

El cuiner segueix triomfant a televisió després de moltes dècades en els fogons. Unes hores cuinant que també li serveixen de distracció per evitar pensar, ni que sigui una estoneta, en els problemes i les situacions complicades que travessa la seva família des que va començar la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa