El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano reconeix estar preocupat per la dona: “No surt mai de casa per la pena”
  • CA

Karlos Arguiñano ha estat l’amfitrió de l’últim programa de Dos parejas y un destino de TVE. En aquesta ocasió, el cuiner s’ha mostrat molt sincer i ha acabat fent confessions molt íntimes sobre la seva relació de parella. Arguiñano ha reconegut que la seva dona està patint molt tota la situació generada pel coronavirus, una pandèmia que ja dura més d’un any i que l’està afectant molt psicològicament.

“Estic preocupat per la meva dona. Té molta por al coronavirus i, a més a més, no surt mai de casa per la pena. Sempre li dic que ha de sortir més de casa i ella em retreu que jo surti massa… S’està fent molt llarga aquesta situació”, ha reconegut.

Arguiñano i la seva dona viuen a la mateixa ciutat que els seus fills i nets, però no s’han vist en l’últim any: “Fa onze mesos que no abraço els meus nets… I aquesta situació és la que més afecta a la meva dona. Ella té molta por a contagiar-se, però els troba molt a faltar. Ella sempre ha estat la capitana de la vida i em preocupa veure-la així”.

Karlos Arguiñano, preocupat per la dona / TVE

En una altra part de la conversa, Karlos Arguiñano aconsellava els seus comensals que aprofitin la vida al màxim: “Em queda poc per fer 73 anys i és ara quan us aviso que heu d’aprofitar cada minut de la vostra vida. No deixeu res a fer per demà”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa