El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julio Iglesias, 26 milions d’euros més ric gràcies als Trump
  • CA

Julio Iglesias és avui més ric gràcies a la família Trump. La filla de l’encara president dels Estats Units, Ivanka, li ha comprat la seva casa d’Indian Creek Island (Miami). Es tracta d’una mansió situada a poc més d’una hora de distància del luxós complex del seu pare, al qual sembla que podria traslladar-se quan abandoni la Casa Blanca.

La filla Trump s’ha gastat 26 milions d’euros en aquesta casa, una propietat del cantant que feia tres anys que volia vendre. Així ho informa el mitjà nord-americà Page Six, que explica que la casa compta amb 244 metres de platja privada i un moll amb accés directe a la badia. 

El cantant l’hauria adquirit amb l’objectiu de deixar-la en herència d’un dels seus fills, però sembla que finalment hauria canviat d’opinió. Ara és propietat d’Ivanka Trump i el seu marit, Jared Kushner, que haurien aconseguit una rebaixa de gairebé dos milions d’euros. 

Ivanka Trump en una foto d’arxiu / Europa Press

Cal recordar que entre Julio Iglesias i Donald Trump hi havia una amistat de 20 anys que va trencar-se l’any 2015, quan va marcar distància d’ell pels seus pensaments sobre la immigració: “He cantat moltes vegades en els seus casinos, però no ho tornaré a fer. Creu que pot arreglar el món oblidant tot el que els immigrants han fet per al seu país”. Amb aquesta transacció sembla que podrien apropar postures, el que coincidiria amb el final del mandat del president. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa