El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Parla l’entorn més proper de Julia Otero: “Han detectat el càncer a temps”
  • CA

Julia Otero ha rebut una allau de missatges d’ànims des que anunciés ahir que pateix càncer. Famosos, companys de professió i també seguidors anònims han enviat el seu suport a la mítica locutora de ràdio, que estarà de baixa durant uns mesos mentre se sotmet a un tractament oncològic. No ha especificat quin tipus de càncer és, però en tot moment s’ha mostrat molt positiva.

La periodista de 61 anys ho explicava ella mateixa en directe: “Estaré fora una mica de temps, una mica fora de combat, però no molt… Uns pocs mesos”.

El seu entorn ha parlat amb Vanitatis per confirmar que molt poca gent del seu voltant sabia que li havien detectat càncer dimarts passat: “Només ho sabia la seva família i el cercle més proper. La resta ens hem quedat fora de combat. Sabíem que s’estava fent proves mèdiques rutinàries, però res més. Quan ho hem sabut, ens hem quedat desfets… Divendres ja intuíem que alguna cosa no anava bé, però Julia és una campiona i tornarà amb nosaltres abans del que ens imaginem”.

Julia Otero, en els premis Ondas del 2019 - Europa Press
Julia Otero, en els premis Ondas del 2019 / Europa Press

“Segons el que ens ha dit, han detectat el càncer a temps i ara hi ha tractaments personalitzats que donen uns resultats boníssims. Ella és valent, lluitadora i és d’agrair que hagi volgut compartir-ho amb tots nosaltres i els seus oients”, explica un dels seus col·laboradors.

Els companys de programa han enviat missatges d’ànims a la seva directora i han deixat clar que confien que “torni a donar guerra” molt aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa