El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen per error un conegut actor espanyol: “M’he espantat molt en veure la pistola”
  • CA

L’actor Juan José Ballesta ha estat el més jove en rebre un premi Goya. Amb una llarga trajectòria professional, aquests últims dies només es parla del protagonista d’El bola perquè ha anunciat la separació de la seva dona. Deixant de banda la tafaneria del seu divorci, avui els mitjans tornen a col·locar-lo a la primera línia mediàtica després que hagi estat detingut per la Guàrdia Civil per error.

Què ha passat? Ell mateix ha explicat el rocambolesc succés a Instagram: “Us quedareu bojos. Venen quatre cotxes de la Guàrdia Civil, ens posen les llums i ens parem. Anava al cotxe amb el meu fill, que havíem anat a comprar. Ve un dels policies i agafa la pistola. Em diu que tregui les claus del cotxe i que les deixi a la vista. Jo no entenia res. Em diu que saben que he vingut des d’un altre poble i que allà hem robat la bossa a una dona. Li vaig donar les claus i ens van registrar el cotxe. Després d’això ens van demanar el telèfon i la direcció per poder trucar-nos i aclarir el que acabava de passar”.

L’actor va assegurar que ell no tenia res a veure, el que va deixar perplexos als policies: “Vostè no ha anat sense mascareta a comprar un paquet de mascaretes i ha robat una bossa?”. Sembla que algú ha donat la seva matrícula a la denúncia, el que hauria motivat la persecució. Ens han deixat marxar i m’han dit que em trucaran”.

Juan José Ballesta també ha estat notícia recentment en participar a Masterchef / TVE

Una anècdota molt desagradable amb el seu fill adolescent present, el que ho complicava tot: “M’han tractat bé, però ens hem espantat molt en veure que agafaven la pistola”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa