Josep Maria Mainat trenca el seu silenci: “Estic atabalat, però amb calma interior”

El productor ha reconegut que no s'esperava que el cas es convertís en un circ mediàtic

Josep Maria Mainat ha trencat el seu silenci en una entrevista a les portes de la Ciutat de la Justícia. Un reporter d’El programa de Ana Rosa va captar-lo quan sortia després d’una vista de 45 minuts, de la qual el productor no va voler donar detalls. Amb sentit de l’humor i simpàtic, va confessar que està atabalat i que no s’esperava que el cas adoptés aquest to televisiu tan impactant.

“Aquí estic, de visita als jutjats perquè tenim moltes causes creuades. Agafaré un pis aquí davant perquè em pilli més a prop…”, ironitzava incòmode. Poc després reconeixia que tota aquesta situació l’està afectant: “Estic molt atabalat, com pots comprendre, però tinc molta calma interior. Em reiteraré amb tot el que vaig dir davant dels Mossos, per descomptat”.

Josep Maria Mainat a la ciutat de la Justícia   Telecinco

Josep Maria Mainat a la ciutat de la Justícia Telecinco

El català no s’esperava acabar sent protagonista d’un fulletó mediàtic: “No m’ho esperava, la veritat. Pensava que seria una causa judicial i penal, però quan es van obrir les portes de casa i vaig veure aquella dona russa amb unes maletes i cridant… Vaig restar de pedra i vaig adonar-me llavors que això havia passat a un altre gènere”.

És conscient que el cas encara trigarà a solucionar-se, per la qual cosa prefereix prendre’s tot amb humor: “Aquesta instrucció serà llarga, trigarà un any mínim”. 

Josep Maria Mainat trenca el seu silenci   Telecinco

 Telecinco

El reporter va voler preguntar-li, amb molta picardia, si havia vist l’entrevista d’Ángela Dobrowolski i si això de les perruques és nou o si ja les duia quan vivien junts. Mainat va deixar clar que no havia vist l’entrevista: “No, no. I això de les perruques és novetat”. Una petita entrevista que acabava enviant un petó a Ana Rosa i que deixa amb ganes de més. 

Nou comentari