Mainat diu prou i esclata: “Hem hagut de canviar tres cops de domicili”

Encara no fa una setmana de la filtració dels problemes entre Josep Maria Mainat i la seva dona Ángela Dobrowolski. Va sorprendre molt la denúncia interposada a Ángela, acusada d’intentar assassinar el productor. Des de llavors les informacions s’han multiplicat i la història ha adquirit un to molt fosc i tèrbol. Hi ha hagut un assetjament mediàtic molt fort, especialment a les portes de la casa familiar d’Horta. S’està dient que Ángela volia practicar màgia negra i vudú  contra el marit i que pretenia convertir la casa en un prostíbul. Titulars escandalosos que, finalment, han fet esclatar el protagonista.

Josep Maria Mainat ha emès un comunicat en el qual diu prou. Ha volgut deixar clar que està actuant amb l’únic objectiu de protegir els seus fills petits, el que li resulta difícil per culpa de la persecució dels periodistes: “L’últim mes hem canviat tres cops de domicili per aïllar-nos de la persecució mediàtica i això no és recomanable per unes criatures que ja comencen a preguntar-se què està passant. A més, suposant que descobrissin on som, només passarien dues coses: una, que tampoc no declararia res i dues, que ens hauríem de tornar a canviar de domicili. Si us plau, no ho feu”.

 

 

Una situació molt complicada que s’agreuja perquè l’acusada és la seva dona: “Penseu també que, tot I l’extraordinària gravetat dels fets en els quals tinc la condició de víctima especialment la causa seguida contra Àngela Dobrowolski per presumpte intent d’assassinat, el fet que l’Àngela hagi estat la meva esposa durant nou anys i que sigui la mare dels meus dos fills petits, fa per a mi especialment dolorosa aquesta situació, que espero que es resolgui com abans millor per la via judicial”.

Deixa clar que els conflictes judicials en què “desgraciadament” estan immersos, només els concerneixen a ells dos. A més a més, aprofita per aclarir que no s’està instruint cap procediment penal en el qual se li atribueix un maltractament físic o psíquic cap a l’Àngela: “Després de prendre declaracions, el jutge va denegar l’ordre de protecció sol·licitada. Finalment, la meva advocada va presentar un escrit sol·licitant el sobreseïment i arxivament definitiu de la causa, al no existir cap nou indici que sustenti la continuació el procediment contra mi”.

Josep Maria Mainat i Ángela   Telecinco

Josep Maria Mainat i Ángela / Telecinco

Recorda que la causa conta la seva dona encara es troba en fase d’instrucció, la que pot durar molts mesos: “Us anirem informant de tot allò que sigui rellevant”. Un comunicat molt esperat en el qual ha demanat respecte i un tractament mediàtic menys intens i amb menys especulacions.

Nou comentari