El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Josep Maria Mainat denuncia un saqueig a la casa de Barcelona
  • CA

Josep Maria Mainat s’ha trobat amb una sorpresa inesperada en la seva casa familiar d’Horta. Dimecres passat van desallotjar la seva dona, Ángela Dobrowolski, el que li ha permès tornar-hi. Un cop a dins, s’hauria adonat que el domicili ha estat “totalment saquejat”, tal com recull Europa Press.

El productor ha destacat que està “molt enfadat” perquè li haurien trencat la caixa forta amb eines professionals: “Allà hi guardava joies de la família que tenien molt valor sentimental”.

Assegura que denunciarà el robatori i que mirarà qui era a dins de la casa en aquell moment. En el cas que la seva dona estigués implicada, afirma que no dubtaria en demandar-la. 

Telecinco

El català ha deixat clar que no abandonarà la casa familiar, ja que li té molta estima: “Aquesta casa la vam comprar a mitges Rosa Maria Sardà i jo. Aquí vam viure i aquí va néixer Pol. També hi vaig viure durant un temps sol, vaig viure amb Ángela durant molts anys i bastants bons molts d’ells”. Ara té previst reformar-la per veure-la com una casa “nova i tranquil·la”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa