El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Josef Ajram tanca el seu compte de Twitter molt emprenyat
  • CA

Josef Ajram ha decidit tancar el seu compte de Twitter. L’empresari i broker ha explicat a Instagram el motiu pel qual ha pres aquesta dràstica decisió: “Adéu Twitter. Adéu 241.000 seguidors. Han estat 12 anys de relació en els que m’has ajudat, no t’ho nego, però el preu ha estat massa alt”, comença l’escrit, que ha compartit també en anglès.

I continua: “Has permès que m’insultin, i també a la meva família, has permès que es viralitzessin notícies falses, has permès que els meus pares s’entristissin per l’opinió injustifcada i maligna de qualsevol compte representat amb un ou”. “Amb diferència ets la xarxa social que permet un grau més alt de maldat, destrucció i inestabilitat”, lamenta Ajram.

“Avui et deixo amb tranquil·litat i alegria, i no m’explico com he trigat tant en deixar aquesta relació, en deixar de treballar per tu, en deixar de permetre estar a l’ull de l’huracà, sense filtres, de 241.000 persones. La veritat és que sí que m’ho explico: la meva essència ja no està disposada a amagar-se més”, conclou.

De fet, si ara s’intenta accedir al seu perfil de Twitter, hi apareix un missatge que diu: “El compte no existeix“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa