El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda revela que José Luis Moreno la va amenaçar: “Em va dir que em tallaria el coll”
  • CA

La detenció de José Luis Moreno per estafa i presumpta pertinència a una banda criminal ha provocat un autèntic terratrèmol. Han estat molts els testimonis que ràpidament han contactat amb els programes de televisió per oferir la seva versió i comentar anècdotes que deixen el productor en molt mal lloc. Després que Risto Mejide destaqués la poca empatia i la sang freda del ventríloc, després era la periodista Karmele Marchante qui escrivia un tuit que no deixava dubtes sobre què opina al respecte: “Tota la nostra professió s’alegra que hagin detingut aquest mafiós canalla que ens devia diners. Un porc a qui li desitjo el pitjor!”.

Una de les presentadores que més detalls ha donat sobre la seva relació amb José Luis Moreno ha estat Sandra Barneda. La catalana va coincidir amb ell a Hable con ellas i l’experiència va ser traumàtica, segons ha explicat a Sálvame: “Jo ho vaig viure en primera persona. En una pausa publicitària, em va dir que em tallaria el coll si seguia preguntant com estava fent. Que no em perdonaria cap més. Era un autèntic dèspota com a cap. Em preguntava de males maneres si creia que li importava que m’ofengués, em deia que qui era jo i que a on anava. Jo li insistia en què no m’agradava que em parlés en aquell to i ell m’atacava menyspreant la meva carrera i menyspreant-me a mi”.

“Crec que ha tingut molta impunitat durant moltíssims anys. Molta gent del gremi sap com és aquest senyor… És el símbol d’una Espanya que ha desaparegut i està acostumat des de la màfia més retrògrada. No es pot admetre una amenaça pública… Cada vegada que parlava de mi, ho feia malament. No vaig callar encara que el que fa va molt més enllà del masclisme”, etziba la periodista.

Sandra Barneda revela una anècdota molt tèrbola de José Luis Moreno / Telecinco

Un home ple de draps foscos que veu com comencen a sortir a la llum sense control.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa