El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José Antonio, marit de Gloria Mohedano: “No em crec a Rocío Carrasco”
  • CA

José Antonio, marit de Gloria Mohedano (germana de Rocío Jurado), ha parlat alt i clar per als micròfons del programa de Telecinco ‘Socialité’ i ha confessat el que realment pensa després de veure l’emissió de l’últim episodi de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

José Antonio s’ha mostrat molt sincer amb la presentadora, María Patiño, i en els seus gairebé vint minuts de conversa amb el programa ha donat diversos titulars i ha deixat molt clara la postura que pren en el conflicte entre la seva neboda i Rocío Flores.

La relació amb Rocío Carrasco, encara més deteriorada

José Antonio ha assegurat que “la postura” que tenien abans “està pitjor a no voler tenir res”: “No volem res perquè s’han passat moltes línies vermelles i en la vida cal tenir uns principis (…) Rocío Carrasco s’ha oblidat d’aquests principis i ha passat les línies com a mare i com a filla”, ha defensat.

En la vida no es pot anar amb odi, perquè aquest odi t’acaba menjant a tu i et fa mal. Ella va dir que calia perdre la por i l’ha perdut, però l’odi també l’ha de perdre”, ha declarat el marit de Gloria Mohedano. “Mentre que no perdi l’odi, no serà feliç en la vida”, ha vaticinat.

El marit de Gloria Mohedano no es creu a Rocío Carrasco

José Antonio ha assegurat que, en comptes de parlar per a una sèrie documental, Rocío Carrasco hauria de “haver-ho dit en el seu moment”: “En el seu moment no li va dir a ningú. Llavors, l’error és d’ella”. “Jo no me la crec perquè la conec, aquesta és la raó i conec als seus fills i al seu marit”, ha insistit per a ‘Socialité’.

“Admeteu que ella digui que les llàgrimes de la seva filla (Rocío Flores) no són veritat. Si ella no creu les llàgrimes de la seva filla, jo no em crec les seves”, ha declarat el marit de Gloria Mohedano. “No m’ho crec, perquè jo conec les dues versions d’aquella baralla des de fa moltíssim temps”.

“A mi no em competeix explicar la versió de Rocío Flores, no ho faré. Jo he escoltat les dues versions i jo em crec a Rocío Flores”, ha conclòs molt contundent José Antonio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa