El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova mentida d’Avilés: “Deixa la televisió per fer-se un retoc estètic”
  • CA

José Antonio Avilés ha anunciat aquest cap de setmana que deixa la televisió. El cúmul de mentides que ha dit aquests últims mesos van esclatar durant la seva participació a ‘Supervivientes’, el que ha deixat la seva credibilitat sota mínims. ‘Viva la vida’, el programa en el qual treballava fins ara, va deixar-li clar que no volen continuar aguantant les seves informacions falses. Una pilota que el forçava a anunciar que abandona la feina momentàniament: “Marxo fins que em trobi bé, perquè ara no puc més”.

Els seus companys van recomanar-li que es tractés i que quan estigui curat torni, però tot quedava en una mera especulació. El que quedava clar és que no el veurem en antena en una bona temporada. Però sembla que la decisió tindria un motiu ocult que han tret a la llum a ‘El programa de Ana Rosa’. Joaquín Prat ha revelat que li asseguren que Avilés deixa la televisió no per les seves mentides, sinó perquè ha decidit fer-se un empelt de cabells i no vol sortir en directe amb el cap inflamat.

José Antonio Avilés, trist a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Es farà un empelt capil·lar i marxarà de televisió per això. No vol sortir a la tele amb el cap inflat. Quan es recuperi tornarà. Li dono màxim 18 dies, que és el dia que triga en baixar la inflamació”, deia posteriorment Rafa Mora per corroborar la informació.

En cas de ser cert, es demostraria que José Antonio Avilés ha tornat a mentir. Lluny d’estar rehabilitat, sembla que continua ocultant la veritat.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa