El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier confessa el seu desig més ocult: què falta a la seva vida
  • CA

Jorge Javier Vázquez té clar què demanarà a la carta als Reis Mags i ha compartit el seu desig amb els lectors de la seva columna a Lecturas. El presentador català no amaga que darrerament no ha tingut sort a l’amor, una “sequera sentimental” que vol deixar enrere: “Vull un xicot, però no un xicot d’aquells que vols treure’t de sobre. Vull un xicot a qui em vingui de gust veure’l contínuament, que em posi calent amb una mirada i vulgui fer sexe a totes hores. Que no em pregunti què fem el cap de setmana perquè ja n’hi ha prou amb estar junts. Que tingui clar que voldrà estar amb mi tota la vida, encara que després passi el que passi”.

Ara bé, en la seva llista de requisits també hi ha coses relacionades amb la política: “Vull un xicot a qui no li preocupi que Espanya estigui governada per bolivarians i comunistes i a qui tampoc no li preocupi la unitat d’Espanya. Que no li agradi Ayuso, que no li agradi Pablo Casado, que no li agradi Cuca Gamarra, que no li agradi Inés Arrimadas, que no li agradi tota la resta. Que no parli de política, que no sigui independentista i que no voti a la CUP”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez parla de la seva vida íntima| Telecinco

El català deixa clar que no busca un fan: “Prefereixo que no vegi la televisió i que no em pregunti si les baralles de Sálvame són de veritat. Que no em pregunti si hi ha tongo a Secret Story o Supervivientes“. Jorge Javier vol tenir parella i introduir-la en la seva rutina, tal com demostra aquest escrit tan sincer i ple de detalls sobre els desitjos més íntims pel que fa a la seva vida sentimental. El Jorge Javier va trencar amb la parella fa un parell d’anys, un noi amb qui va estar durant una dècada fins que les coses es van tòrcer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa