Jorge Javier Vázquez: “Si t’agrada la televisió, t’ha d’agradar Mercedes Milà”

"M'agrada Mercedes perquè és una dona apassionada", afirma el presentador badaloní

Jorge Javier Vázquez ha lloat Mercedes Milà. Ho ha fet en un escrit al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on explica que va estar dinant llenties amb ella a casa de la presentadora. “Quan era petit la meva mare va haver de deixar de fer-les perquè les meves germanes i jo li muntàvem uns pollastres de campionat. Davant el plat fèiem que ens donaven arcades i altres coses semblants. Així que adéu llenties”, recorda el presentador, que assegura que “les de Mercedes estaven boníssimes i, a més, vaig repetir. Ai, si em veiés la meva mare!”

Veig a la Milá pletòrica. Contenta, combativa, guerrera. Està al corrent de tot el que fem en la tele. Més que jo, fins i tot. Una cosa que m’encanta d’ella: que parla molt bé de molts companys. No suporto als que no veuen cap mèrit ni talent en els altres”, continua escrivint Jorge Javier, que revela què li ha semblat a Mercedes Milà la sèrie documental de Rocío Carrasco: “Li ha semblat brutal, i ho comentem al detall. Lloem a Carlota Corredera i posem verda a d’altra gent, tampoc us penseu que ara ens hem empassat els dos a la Mare Teresa de Calcuta. Confeccionar vestits a companys de la professió és molt edificant perquè així no has d’estar permanentment fingint davant de la càmera que tothom és bo”.

En aquesta línia, defensa el presentador: “Perquè no és així. És més. No et fiïs d’aquells que van de bons perquè te l’acabaran clavant. Li dic a Mercedes el nom d’una persona a la qual jo considero un sepulcre blanquejat i es posa les mans al capdavant. ‘No pot ser. No ho sembla’. I després es pixa de riure”. Finalment, conclou: “M’agrada Mercedes perquè és una dona apassionada. A l’hora de posar-se davant una càmera s’entrega completament i és capaç d’enginyar-se les mil i una perquè l’interès no decaigui. Si t’agrada la televisió ha d’agradar-te Mercedes Milá, no et queda una altra”.

Nou comentari