El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Si t’agrada la televisió, t’ha d’agradar Mercedes Milà”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha lloat Mercedes Milà. Ho ha fet en un escrit al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on explica que va estar dinant llenties amb ella a casa de la presentadora. “Quan era petit la meva mare va haver de deixar de fer-les perquè les meves germanes i jo li muntàvem uns pollastres de campionat. Davant el plat fèiem que ens donaven arcades i altres coses semblants. Així que adéu llenties”, recorda el presentador, que assegura que “les de Mercedes estaven boníssimes i, a més, vaig repetir. Ai, si em veiés la meva mare!”

Veig a la Milá pletòrica. Contenta, combativa, guerrera. Està al corrent de tot el que fem en la tele. Més que jo, fins i tot. Una cosa que m’encanta d’ella: que parla molt bé de molts companys. No suporto als que no veuen cap mèrit ni talent en els altres”, continua escrivint Jorge Javier, que revela què li ha semblat a Mercedes Milà la sèrie documental de Rocío Carrasco: “Li ha semblat brutal, i ho comentem al detall. Lloem a Carlota Corredera i posem verda a d’altra gent, tampoc us penseu que ara ens hem empassat els dos a la Mare Teresa de Calcuta. Confeccionar vestits a companys de la professió és molt edificant perquè així no has d’estar permanentment fingint davant de la càmera que tothom és bo”.

En aquesta línia, defensa el presentador: “Perquè no és així. És més. No et fiïs d’aquells que van de bons perquè te l’acabaran clavant. Li dic a Mercedes el nom d’una persona a la qual jo considero un sepulcre blanquejat i es posa les mans al capdavant. ‘No pot ser. No ho sembla’. I després es pixa de riure”. Finalment, conclou: “M’agrada Mercedes perquè és una dona apassionada. A l’hora de posar-se davant una càmera s’entrega completament i és capaç d’enginyar-se les mil i una perquè l’interès no decaigui. Si t’agrada la televisió ha d’agradar-te Mercedes Milá, no et queda una altra”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa