El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez rep l’alta hospitalària
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha rebut l’alta hospitalària a primera hora de la tarda, el que confirma que l’operació ha estat un èxit. El presentador se sotmetia aquest dimarts a una intervenció per solucionar l’estrenyiment que patia en un dels stent que van col·locar-li després de patir un ictus fa uns mesos.

Els metges acabaven satisfets, encara que el feien passar la nit a l’UCI per si de cas. Aquest matí ha passat a planta i, després de les últimes proves, han decidit que ja podia anar cap a casa.

Amb molt bon aspecte i acompanyat de la seva mare, el presentador de ‘GH VIP’ ha marxat cap a la seva casa madrilenya per començar la recuperació. Ara necessitarà un temps de baixa per descansar, uns dies sense televisió en els quals passarà per l’hospital per fer diversos controls. 

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Hem vist María Patiño i David Valldeperas visitant-lo a l’hospital, mentre que Belén Esteban deia que havia resat per ell. En un parell de setmanes arriba la final de ‘Gran Hermano VIP’, una gala molt especial que encara no sap si podrà tenir Jorge Javier al capdavant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa