Jorge Javier Vázquez, enfadat, deixa en evidència una revista

Jorge Javier Vázquez ha estat a l’ull de l’huracà mediàtic des que patís un ictus fa un parell de mesos. Va estar unes setmanes de baixa, però ha tornat a televisió per la porta gran amb l’estrena de ‘Supervivientes’. Un cop instaurat de nou en la seva rutina, ja torna a rebre crítiques i protagonitzar titulars. 

Les revistes del cor van parlar fins a l’avorriment de l’ensurt que el va portar a l’hospital, el que va provocar que es publiquessin informacions falses. Un cop recuperat, en Jorge va escriure un contundent al·legat en el qual negava tot allò que alguns s’havien inventat. Però sembla que encara s’estan dient mentides. 

Així ho ha denunciat en el seu perfil de Twitter, en el qual ha compartit la portada del ‘¡Qué me dices!’ d’aquesta setmana, que el fa protagonista sota un titular molt sucós: “Jorge Javier Vázquez torna amb Paco“.

jorge javier vázquez  telecinco

Telecinco

La parella va tallar l’estiu passat, després de gairebé 10 anys junts. La ruptura va ser molt sorprenent, com les imatges que es van filtrar de Paco visitant Jorge Javier a l’hospital. I és que encara que ja no eren parella, l’ex no es va separar d’ell cap dia. El propi presentador va agrair-li públicament, el que hauria fet pensar que s’havien donat una nova oportunitat.

Però res de tot això. Jorge Javier, visiblement enfadat, ha escrit un comentari amb el qual pretén negar la informació de la revista: “I jo sense assabentar-me! És mentida. Res més a afegir“.

Així, ha deixat en evidència la revista, que assegura que compta amb diversos testimonis que li confirmen que han tornat. Ho està amagant Jorge Javier? O és la revista qui s’ha aventurat massa aviat?

Sigui com sigui, ara tothom espera amb encara més ganes el programa de ‘Mi casa es la tuya’ d’aquest divendres. Bertín Osborne ha aconseguit una de les entrevistes més buscades, precisament amb Jorge Javier. El badaloní li obre les portes de casa en una entrevista en la qual parlarà sobre l’ictus que va viure.

Jorge Javier Vázquez a 'Mi casa es la tuya'  Telecinco 2

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco 

Així es pot veure durant el vídeo promocional que ha emès Telecinco. Es veu a Jorge Javier Vázquez parlant amb un dels seus galgos, amb qui recorda l’última conversa amb Bertín: “Recordes quan va estar aquí Bertín, quan li vaig dir que estava en el millor moment de la meva vida? Tres mesos després, pataplam… La que em va caure”. Bertín, amb un regal a la mà, pica a la porta i reflexiona en veu alta: “A veure com me’l trobo. Déu n’hi do amb l’ensurt que ens ha donat el noi”. 

Jorge Javier Vázquez a 'Mi casa es la tuya'  Telecinco 4

 Telecinco 

Quins titulars deixarà caure en aquesta entrevista? Divendres, els teleespectadors de Telecinco tenen una cita amb Bertín Osborne i Jorge Javier Vázquez. 

 

Nou comentari