Jorge Javier Vázquez, nostàlgic: “Amb el meu ex sempre viatjàvem lluny per Nadal”

El presentador català reconeix que les seves festes nadalenques han canviat radicalment des que no té parella

Jorge Javier Vázquez ha volgut explicar als seus lectors de Lecturas com acostumen a ser les seves festes nadalenques. El presentador català reconeix que són molt diferents ara que no té parella (recordem que va estar més de deu anys amb el seu ex): “Quan estava amb ell no passàvem cap Nadal amb la família. Desapareixíem el 22 de desembre i tornàvem a Espanya el 7 de gener, un cop acabava la gresca de manera oficial”.

“Sempre anàvem a la platja, perquè no hi havia res que ens agradés més que estirar-nos en una hamaca i posar-nos a escoltar música mentre alternàvem el xampany amb el vi tint i blanc”, explica.

Uns viatges que el presentador desitjava amb moltes ganes: “He de dir que els dies previs els vivia amb moltíssima ansietat perquè mirava el clima del nostre destí de manera compulsiva. Un núvol em feia estar nerviós i una tempesta em treia el somni. I P. sempre era al meu costat intentant explicar-me que en aquells llocs que visitàvem hi havia moltes pluges perquè tenien climes tropicals. Recordo amb moltíssima estima aquests viatges. Ens vam enamorar del sud-est asiàtic, vam gaudir de les Maldives, vam gaudir com nens a Dubai…”.

Enguany serà diferent, però: “Aquest any no hi ha ansietat que valgui. Arribo a desembre fresc com una rosa, enamorat de la meva feina i sense ansietats pel futur, fonamentalment perquè no existeix. Tenir el cap embullat pensant en què fer demà no serveix de res més que per incrementar quotes d’infelicitat a la nostra quotidianitat. I per cert què tranquil es viu sense estar enganxat al clima de països llunyans”.

Nou comentari