El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, nostàlgic: “Amb el meu ex sempre viatjàvem lluny per Nadal”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha volgut explicar als seus lectors de Lecturas com acostumen a ser les seves festes nadalenques. El presentador català reconeix que són molt diferents ara que no té parella (recordem que va estar més de deu anys amb el seu ex): “Quan estava amb ell no passàvem cap Nadal amb la família. Desapareixíem el 22 de desembre i tornàvem a Espanya el 7 de gener, un cop acabava la gresca de manera oficial”.

“Sempre anàvem a la platja, perquè no hi havia res que ens agradés més que estirar-nos en una hamaca i posar-nos a escoltar música mentre alternàvem el xampany amb el vi tint i blanc”, explica.

Uns viatges que el presentador desitjava amb moltes ganes: “He de dir que els dies previs els vivia amb moltíssima ansietat perquè mirava el clima del nostre destí de manera compulsiva. Un núvol em feia estar nerviós i una tempesta em treia el somni. I P. sempre era al meu costat intentant explicar-me que en aquells llocs que visitàvem hi havia moltes pluges perquè tenien climes tropicals. Recordo amb moltíssima estima aquests viatges. Ens vam enamorar del sud-est asiàtic, vam gaudir de les Maldives, vam gaudir com nens a Dubai…”.

Enguany serà diferent, però: “Aquest any no hi ha ansietat que valgui. Arribo a desembre fresc com una rosa, enamorat de la meva feina i sense ansietats pel futur, fonamentalment perquè no existeix. Tenir el cap embullat pensant en què fer demà no serveix de res més que per incrementar quotes d’infelicitat a la nostra quotidianitat. I per cert què tranquil es viu sense estar enganxat al clima de països llunyans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa