El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Segueixo amb la medicació, però he deixat enrere l’ansietat i l’estrès”
  • CA

El 2020 no ha estat fàcil per a Jorge Javier Vázquez. El presentador català va decidir abaixar el ritme de feina després de patir un ictus, però això no va aconseguir evitar que caigués en una depressió de la qual encara s’està recuperant. Així ho ha reconegut en una entrevista a la revista Lecturas, en la qual assegura que encara s’està medicant.

Segueixo amb la medicació, però estic en el millor moment de la meva vida físicament i també mentalment. He deixat enrere un any molt difícil. Hi ha moments en els quals li demanes coses a la vida contínuament. Que et sorprengui, que coneguis gent interessant, que t’enamoris, que t’ho passis bé sempre que surts, que tinguis ganes de sortir… I a mi això moltes vegades em feia patir, perquè em provocava molta ansietat perquè havia d’estar sempre al carrer, amb amics i coneixent gent. Això provoca estrès. Ara miro enrere i penso… Mare meva! M’ho he passat molt bé, però ja no estic en aquell punt”.

Jorge Javier Vázquez se sincera en una entrevista / Telecinco
Jorge Javier Vázquez se sincera en una entrevista / Telecinco

“Als 50 anys has d’acceptar que has viscut moltes coses i que està bé seguir tenint curiositat. La vida és la que és, però, i les coses et sorprendran molt menys. Ara he aconseguit estar en el millor moment de la meva vida. Era dels que era incapaç de quedar-me a casa sol perquè pensava que la vida estava passant i no l’estava gaudint”, reconeix el català. Un canvi de xip que l’ha ajudat a ser més feliç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa