El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier i Isabel Pantoja es comprometen a ser parella a ‘GH DÚO’
  • CA

La primera entrevista d’Isabel Pantoja després de l’abandonament a ‘Supervivientes‘ ha deixat molts titulars. Ha comentat com ha viscut aquesta experiència televisiva, ha conegut l’enfrontament existent entre els seus fills, ha parlat del problema de salut que va forçar-la a deixar el concurs… Però una de les coses que més ha cridat l’atenció han estat els elogis que ha rebut de part de Jorge Javier Vázquez. Que era la seva preferida ho ha fet evident des del principi, però ara ha anat més enllà.

Rebuda entre moltíssims aplaudiments i amb un ram de flors, Pantoja demostrava que seguia sent la reina del concurs tot i haver abandonat. L’audiència ha seguit en massa el programa gràcies a ella en bona part, el que fa que Telecinco no vulgui deixar-la escapar. Van fer-li un contracte milionari per convèncer-la, el qual deixava clar que no només estarien lligats en aquest concurs. També es comprometia a fer de jurat en un talent show de la cadena, segons s’ha filtrat, però no només això.

Jorge Javier i Pantoja Telecinco

Jorge Javier i Isabel Pantoja / Telecinco

I és que durant l’entrevista amb Jorge Javier van deixar caure que Pantoja tornarà a participar en un reality. El més sorprenent de tot? Que hauria escollit la nova edició de ‘Gran Hermano Dúo‘, on participarà amb una parella molt especial: el mateix Jorge Javier Vázquez. En cas d’acabar sent cert, seria una autèntica bomba. L’audiència que farien seria espectacular, per la qual cosa no seria estrany que acabessin fent-ho. 

Però com va anar la cosa? Estaven parlant sobre la seva relació quan van pactar que participarien com a parella per solucionar els conflictes que tenen. Donant-se la mà i comprometent-se en directe, el presentador la va convèncer per ser la seva parella en la pròxima edició del reality: “Després no et facis enrere, eh?”, deia ella. Però sembla que el català en té moltes ganes: “No tinc plans de gener a març”. 

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Caldrà veure si acaben complint la promesa i què fa Telecinco, ja que hauria de buscar un altre presentador que el substituís. Tenen uns quants mesos de negociació per endavant… 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa