Novetats en l’estat de salut de Jorge Javier Vázquez

El presentador català comparteix els resultats de la seva última prova al metge

Jorge Javier Vázquez va viure un greu ensurt en patir un ictus a principis del 2019. Des de llavors ha hagut de frenar el ritme a la feina i reconeix que ara intenta viure la vida d’una manera diferent. El presentador català ha de sotmetre’s a revisions periòdiques per veure com evoluciona, el que comparteix sempre amb els seus seguidors. En la columna d’avui a Lecturas parla, precisament, sobre quines novetats hi ha en el seu estat de salut.

La setmana passada va haver de fer-se una ressonància per controlar com està: “Ho vaig passar regular perquè la ressonància va ser més llarga del que recordava i a sobre vaig haver de fer-la amb mascareta. Vaig estar a punt de picar de peus perquè em deixessin sortir de la màquina. Com vaig entendre llavors a la gent que ho passa tan malament per culpa de la claustrofòbia“.

Explica que mentre es feia la prova va reflexionar sobre el futur: “I si em descobrien un tumor i em deien que aquí acabaria tot? Va ser llavors quan em vaig relaxar i vaig adonar-me del temps que perdo dedicant-lo a pensaments absurds. A fer plans i a fantasiejar amb el futur. Em vaig centrar en l’aquí i l’ara, a l’esmorzar que menjaria amb P. I així va ser”.

El presentador català, en una de les últimes tardes a Sálvame / Telecinco

La prova va revelar bones notícies en la seva recuperació: “Em van dir que no havien vist res estrany al cap, així que vaig decidir celebrar-ho. Vaig demanar un sandvitx, un croissant multicereals, una palmera de xocolata i dos cafès americans”. Unes novetats que han tranquil·litzat els seus seguidors més fidels.

Nou comentari