El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats en l’estat de salut de Jorge Javier Vázquez
  • CA

Jorge Javier Vázquez va viure un greu ensurt en patir un ictus a principis del 2019. Des de llavors ha hagut de frenar el ritme a la feina i reconeix que ara intenta viure la vida d’una manera diferent. El presentador català ha de sotmetre’s a revisions periòdiques per veure com evoluciona, el que comparteix sempre amb els seus seguidors. En la columna d’avui a Lecturas parla, precisament, sobre quines novetats hi ha en el seu estat de salut.

La setmana passada va haver de fer-se una ressonància per controlar com està: “Ho vaig passar regular perquè la ressonància va ser més llarga del que recordava i a sobre vaig haver de fer-la amb mascareta. Vaig estar a punt de picar de peus perquè em deixessin sortir de la màquina. Com vaig entendre llavors a la gent que ho passa tan malament per culpa de la claustrofòbia“.

Explica que mentre es feia la prova va reflexionar sobre el futur: “I si em descobrien un tumor i em deien que aquí acabaria tot? Va ser llavors quan em vaig relaxar i vaig adonar-me del temps que perdo dedicant-lo a pensaments absurds. A fer plans i a fantasiejar amb el futur. Em vaig centrar en l’aquí i l’ara, a l’esmorzar que menjaria amb P. I així va ser”.

El presentador català, en una de les últimes tardes a Sálvame / Telecinco

La prova va revelar bones notícies en la seva recuperació: “Em van dir que no havien vist res estrany al cap, així que vaig decidir celebrar-ho. Vaig demanar un sandvitx, un croissant multicereals, una palmera de xocolata i dos cafès americans”. Unes novetats que han tranquil·litzat els seus seguidors més fidels.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa