El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Hi ha molta gent que no vol tenir una relació amb un famós”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha tornat a escriure un nou post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ parlant de les seves relacions personals. “La popularitat és bona per a històries d’una nit perquè no existeix el compromís, però hi ha moltíssima gent poc inclinada a establir algun tipus de relació amb una persona famosa. I, esclar, aquesta gent és la més interessant. Però s’espanten, i amb raó. Valoren la seva llibertat, el seu anonimat, i prefereixen no ficar-se en històries en les quals alguna d’aquestes dues coses pugui perillar”, explica el presentador.

“Em preguntava un amic dissabte si tenia ganes d’enamorar-me i li vaig contestar que ho veia molt difícil. He conegut l’amor en tota l’extensió de la paraula i el que vingui ha de ser, com a mínim, igual de valuós que el que he viscut. No m’aterreix no tornar a enamorar-me perquè almenys puc dir que he conegut aquesta experiència, que és una de les més meravelloses que es pot viure en aquesta vida”, ha confessat Jorge Javier.

El presentador badaloní recorda que “abans em donava pànic estar sol i ara veig molt complicat tornar a compartir la meva vida amb algú”. En aquest sentit, afirma que “si tingués parella crec que no viuria amb ella els set dies de la setmana. M’agradaria que ens ajuntéssim de divendres a diumenge, sopar un dimecres, gaudir de les vacances junts. Però m’espanta la convivència. Aquesta rutina demolidora que s’instal·la en la llar i que et porta a estar especulant contínuament amb altres vides”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa