El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez explica per què té bloquejat al periodista Miguel Ángel Nicolás
  • CA

En plena filtració sobre Lydia Lozano i unes suposades crítiques als seus companys de ‘Sálvame’ en un grup de Whatsapp, Jorge Javier Vázquez va voler justificar en part a la tertuliana del seu programa explicant el que li havia passat a ell i que va tenir com a conseqüència el bloqueig al mòbil de Miguel Ángel Nicolás, col·laborador de ‘Ya es mediodía’, també de Telecinco.

“En l’última discussió forta que vaig tenir amb Belén Esteban, jo m’estava desfogant a perruqueria, posant-te verda i Miguel Ángel Nicolás es va quedar escoltant a la porta, i l’endemà ho va explicar a ‘Ya es mediodía’… i des de llavors el tinc bloquejat”.

“A veure Jorge, que aquí també ho fem…”, li deia Gema López. “A Ana Rosa li hauria fet?”, contestava ràpidament el presentador badaloní que acabava fent broma: “Aquí entre vosaltres podeu matar-vos, però els presentadors som intocables”. A més, afegia: “Quan estem a perruqueria critiquem a tothom, i jo estic segur que a Ana Rosa no li hauria fet això”.

El mes de setembre ja el desbloquejaré…”, assegurava Jorge Javier mentre posaven una foto del col·laborador del programa del matí a la pantalla del plató.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 22, 2021 | 21:28
    M'importa una merda juny 22, 2021 | 21:28
    M'importen una merda els detalls de tota aquesta xurma que em veig obligat a mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa